Kyllä minä niin mieleni pahoitin - kun tämä Nato-hybridi -vaikuttaja (nyk. Ilkka-Pohjalaisen päätoimittaja), läksytti sunnuntaisessa (29.3.)pääkirjoituksessan nykyistä hallitusta järjettömyydestä talouden hallinnasta. Hän tuntuu kaipaavan Sipilän hallituksen kiky-tunteja ja lomarahaleikkauksia. Lintilää ja Kulmunia pyydetään tuomaan Sipilän aikaista järkeä hallituksen toimintaan. Jo Mantilan noin parin viikon takaisessa pääkirjoitussivun pienessä kirjoituksessa onnistuttiin löytämään korona ja kommunismi samaan lauseeseen. Ei kyllä tiedä, että missähän maailmanajassa tämä Nato-vaikuttaja oikein elää.

Joka tapauksessa tämä hallituskoostumus on ollut nyt vajaan vuoden vallassa ja saanut valtavan taloudellisen ja myös oikeudellisen ja terveydellisen haasteen toiminnalleen. Hyvin on tämä hallituskokonaisuus vakavasta tilanteesta selvinnyt tähän mennessä.

Ei kyllä tunnu mukavalta lukea Ilkan perintöä kantavan lehden nykyistä kokooumus-persu -maista linjaa siihen linjaan sopivine kommentaattorivalintoineen.

Tällaisin ajatuksin lähdin tätä viikkoa aloittamaan - koronaviikot siis jatkuvat ja koneen ääressä tulee vietettyä jonkin verran enemmän aikaa. Ja jotain tuntuu syntyvänkin, kun itseään vähän pakottaa.