Tässä on tarpeettoman pitkä väli, kun on ehtinyt kirjoittaa tänne. Tänä iltana oli tarkoitus oikein paneutua kirjoittamiseen, mutta jälleen aikataulut - ja tietotekniikan ongelmat viivästyttävät. Omalle kotisivulle kun yrittää kopioida valmiita kirjoituksia, niin se kotisivua käsittelevä ohjelma on niin kankea, että saa useaan otteeseen muuttaa kirjoitusten ulkoasu -asetuksia ennenkuin jälki tulee edes jotenkin hyvänlaatuista.
Viime päivien aika on kulunut vaalikiertueella ja paneeleitakin on muutama takana - näistä tunnelmista olenkin kotisivulle nyt saanut jotain jälkeä. Vaaliohjelmien seuranta on ollut todella vähäistä - ja niidenkin, joita on seuraamaan päässyt - anti on ollut aika surkeaa. Vasemmistoliiton radion vaalitenttejä on sentään voinut nettiradion kautta kuunnella, kun ei muuten ole ajankohta kuuntelulle sopinut. Tässä asiassa nykyinen tietotekniikka on todella upeaa.
Tähtitaivasta on muutamana iltana päässyt ihailemaan oikein kunnolla. Nyt se on mukavaa, kun lämpötilatkin ovat kohtuullisia. Sunnuntai-iltana 11.3. tullessani Vaasan suunnasta vaaliauton kera välähti kaakkoisella taivaalla todella komea bolidi - suoraan alaspäin maata kohti välähti pitkä valopallo, joka sammui nopeasti. Valitettavasti asuntoauton etuikkunan näkyvyys oli siksi heikko, että en päässyt tarkentamaan tarkkaa tulokohtaa. Kellonaika oli kuitenkin 19.29 - täytyy vielä kartasta ja tähtikartasta sijoittaa tapahtuma taivaalle. En ole siitä nähnyt edes lehtijuttua, joten tapahtumalla ei ole ollut kovinkaan monia näkijöitä.
Huomenna keskiviikkona jatketaan vaalikiertuetta Seinäjoen suunnalla - vaalityötunnelma on sellainen, että kyllä tämä tästä vaalivoitoksi muotoutuu!